• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Radioen melder oppbud

Det er med vemod jeg må meddele at KNH som har vært på luften siden februar 2011, nå avslutter virksomheten. På vegne av radioen vil jeg si TUSEN TAKK til lytterne, giverne […]

Publisert av Merete Håstø Albertsen i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Radioen melder oppbud

Det er med vemod jeg må meddele at KNH som har vært på luften siden februar 2011, nå avslutter virksomheten.

På vegne av radioen vil jeg si TUSEN TAKK til lytterne, giverne og sponsorene våre! Fordi dere har vært der og gitt oss gode tilbakemeldinger og har skapt engasjement ved direktesendinger, loddsalg og konkurranser, har vi vært her. Dere har gitt oss midler og var årsaken til alt det gode vi har fått være med på sammen. Men nå har ett samlet styre i Kristen Nærradio Haugaland vedtatt i styremøte den 02.01.20 at det ikke er grunnlag for videre drift og besluttet derfor å melde oppbud av selskapet. Konkurs ble åpnet tirsdag 21. januar. En nedadgående økonomisk situasjon er årsak til dette.

La oss være takknemlig for det gode virke som vi har fått utført sammen i disse årene, jeg vil spesielt rette en stor takk til våre ansatte som har sørget for gode programmer med intervjuer og reportasjer!

Gud velsigne dere alle sammen!

Vennlig hilsen Merete Albertsen