• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

-IKKE ALLE VET HVA EN INTERNATSKOLE ER

Under årets yrkesmesse i Tysvær tok vi en prat med Even Hye Tytlandsvik Barka som representerte den kristne  internatskolen i Ølensvåg, Lundeneset VGS. Han kunne fortelle at ikke alle 10.klassingene viste hva […]

Merker: , , , , , ,
Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for -IKKE ALLE VET HVA EN INTERNATSKOLE ER

Under årets yrkesmesse i Tysvær tok vi en prat med Even Hye Tytlandsvik Barka som representerte den kristne  internatskolen i Ølensvåg, Lundeneset VGS. Han kunne fortelle at ikke alle 10.klassingene viste hva en internatskole var.

Vi pratet også med to elever og en lærer fra den kristne internatskolen Tryggheim VGS, som hadde tatt turen over fjorden. Den nye kristne videregående skolen på Norheim (Kristen videregående skole Haugalandet) var også på plass på messen, og kunne fortelle om et første halvår med gode tilbakemeldinger fra elevene.

Hør intervjuene her:

Yrkesmesse Sysco Arena

På bilde: Tryggheimsgjengen f.v; Jon David B, Martin Byberg og Torbjørn Honnemyr