• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Philip (7) var den siste som ble døpt i Kopervik kirke før brannen

150-års jubileét de skulle feire for Kopervik Kirke i 2011, gikk bokstavelig talt opp i røyk i 2010. Søndag 23.april 2017, akkurat i tide til konfirmasjonsgudstjenestene neste helg, kunne den splitter nye […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Philip (7) var den siste som ble døpt i Kopervik kirke før brannen

150-års jubileét de skulle feire for Kopervik Kirke i 2011, gikk bokstavelig talt opp i røyk i 2010. Søndag 23.april 2017, akkurat i tide til konfirmasjonsgudstjenestene neste helg, kunne den splitter nye kirken i Kopervik bli innviet under gudstjeneste ledet av den nye biskopen, Ivar Braut.

Philip Utseth Gangstø (7) var det siste barnet som rakk å bli døpt før den gamle kirken ble totaltskadet i brann 28.mai 2010. På innvielsesgudstjenesten til nye Kopervik kirke søndag, fikk Philip synge sammen med søsteren sin, Oda Helen Utseth Gangstø (9) og Kopervik barnegospel forann en fulsatt sal.

Møt dette søskenparet, biskop Ivar Braut og mange flere i reportasjen fra innvielsesgudstjenesten her:

Innvielsesgudstjeneste Kopervik kirke 23.04.17

Foto: Eva Utseth Gangstø