• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Haugalandinger med alkoholfritt alternativ fikk første plass i NM

Karmsund vidergående skole hadde hele to bedrifter med i NM for ungdomsbedrifter 2017, som gikk av stabelen i Lillestrøm 4-5.mai. Bedriften «Hyggebrygg» fra Karmsund VGS stakk av med både en første og […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Haugalandinger med alkoholfritt alternativ fikk første plass i NM

Karmsund vidergående skole hadde hele to bedrifter med i NM for ungdomsbedrifter 2017, som gikk av stabelen i Lillestrøm 4-5.mai. Bedriften «Hyggebrygg» fra Karmsund VGS stakk av med både en første og tredje plass, under kategoriene «Beste utstilling» og «Innovasjon».

Harald Helland har pratet med avdelingsleder på resturant/matfag på Karmsund VGS, Rolf Jarl Sjøen, og Nora W. Eriksen fra bedriften «Hyggebrygg» som kunne fortelle om produktet som fallt i god jord i NM- ; en spesiell fermentert te med naturlig kullsyre, med blandt annet løvetannsmak.

Hør mer her:

Rolf J.Sjøen om NM

Nora W. Eriksen fra Hyggebrygg