• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Som vi har kjøpt

En liten gutt med en stor og kraftig pappa kom imot meg. Pappa bar på tunge plastposer, og gutten hadde et fast grep i en av posene hans og en liten som […]

Publisert av Nettredaktør i kategorien Andakt | Kommentarer er skrudd av for Som vi har kjøpt

En liten gutt med en stor og kraftig pappa kom imot meg. Pappa bar på tunge plastposer, og gutten hadde et fast grep i en av posene hans og en liten som han fikk bære selv. – Det er maten våres som vi har kjøpt, sa han stolt, og jeg smilte tilbake med noen rosende ord.

Glad gikk jeg videre og tenkte: Lykkelige barn! Gutten hadde ikke betalt fem flate øre for all den maten. Men han hadde fått den, den var hans, fordi far hadde kjøpt den. Han var lykkelig fordi han eide noe stort sammen med far.

Slik er det å være en kristen. Jeg har fått som en gave det å bli regnet som et barn av Gud. Han har kjøpt oss den retten ved hjelp av Jesus. Derfor eier vi alt som er Fars, og vi deler det med en himmelsk bror som heter Jesus. «Alle dem som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn.» (Johannes 1,12)

KPK