• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

NORGE PÅ LANGS I BARNEHJØRNET I HØST

I høst blir det spennende i barnehjørnet. Hver kveld får du, som det siste halvåret, en liten andakt fra Barneandaktsboken-som blir lest med innlevelse, av 10 år gamle, trofaste Celine Wiik. Ikke […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for NORGE PÅ LANGS I BARNEHJØRNET I HØST

I høst blir det spennende i barnehjørnet. Hver kveld får du, som det siste halvåret, en liten andakt fra Barneandaktsboken-som blir lest med innlevelse, av 10 år gamle, trofaste Celine Wiik. Ikke nok med det-fra og med mandag 28.august får barna som slår på FM 105,6 kl.19.00 også høre noen veldig spennende episoder fremover om dukken Øystein og hans buktaler-venn Chris.

-Hva som er sant? Hvem er Gud? Hvordan ble verden til? Hvordan får vi et godt liv? Dette er noen av de maangen spørsmålene dukken Øystein har, som blir besvart gjennom episodene. På en biltur gjennom Norge har disse to mye å snakke om, og det blir garantert fart og spenning i disse episodene, med mye gøyal musikk. Tut-tut!

Les mer om Øystein og Chris på www.ellerstakk.no