• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

SKAL GI VIDERE BUDSKAPENE PÅ NÆRRADIOEN

Irene Vestvik, Veabu, opprinnelig fra Grimstad, kom ut med andaktsboken «Dyp kaller på Dyp- du er elsket» i desember 2016. Første opplag ble utsolgt etter knappe to uker. Vestvik forteller at budskapene […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for SKAL GI VIDERE BUDSKAPENE PÅ NÆRRADIOEN

Irene Vestvik, Veabu, opprinnelig fra Grimstad, kom ut med andaktsboken «Dyp kaller på Dyp- du er elsket» i desember 2016.

Første opplag ble utsolgt etter knappe to uker. Vestvik forteller at budskapene i boken har kommet fra Gud blandt annet mens hun har vært på kjøretur, hjemme, på ferie, i møte med mennesker som trenger hjelp og i nattevåk. Nå skal du få høre Vestvik selv lese disse andaktene her på Kristen Nærradio.

Hensikten med boken er å få de som leser til å forstå at de er elsket med en evig kjærlighet som er ren og ekte, sier Vestvik.

Følg med fra og med mandag 28.august kl.19.30 på FM 105,6 eller via nettsiden vår her. Andaktene blir lest fra mandag til lørdag i programmet «Kveldsmiks» som starter 19.30. Søndag blir andakten lest opp kl.22.30.

Utdrag fra baksiden av boken som du ser bilde av under her:«Gud er dyp og ikke overfladisk. Derfor vil han inn i dypet på oss og gjennomsyre oss med sin kjærlighet. Gud er kjærlighet.»Hans dype kjærlighet og kraft søker dypet i deg. Du er høyt elsket» .