• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

HAR KAMPANJENE HJULPET?

Sommeren er lagt bak oss, og i år har det ringt hos den nasjonale Alarmtelefonen i Kristiansand som også tidligere somrer. Informasjonsrådgiver i Alarmtelefonen, Sylwia Obuchowicz, forteller at de blandt annet får […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for HAR KAMPANJENE HJULPET?

Sommeren er lagt bak oss, og i år har det ringt hos den nasjonale Alarmtelefonen i Kristiansand som også tidligere somrer. Informasjonsrådgiver i Alarmtelefonen, Sylwia Obuchowicz, forteller at de blandt annet får telefoner fra bekymrede barn på ferie med rusede foreldre, men at hun i år har merket en nedgang på dette.

Obuchowicz peker på kampanjer som har hatt som hensikt å bevisstgjøre foreldre som drikker på ferietur med barn, om hvordan barna opplever dette, som en mulig årsak til nedgangen, og trekker frem en kampanje som alkoholvett-organisasjonen AV-OG-TIL  nylig har hatt.

Vi har også pratet med daglig leder i AV-OG-TIL, Kari Randen, folkehelsekoordinator i Tysvær kommune, Ann-Kristin Berge Dahle og diakon i Sjømannskirken på Gran Canaria, Hans Kristian Havgard.

HØR HER:

Kari Randen (Av og til), Ann-Kristin Berge Dahle og Hans Kristian Havgard

Sylwia Obuchowicz, Alarmtelefonen