• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

NY UTGAVE AV RADIONYTT

Et rykende ferskt RADIONYTT er på vei til 900 postkasser på Haugalandet, takket være kjempegod dugnadsinnsats fra Berit, Kåre og Ida. Les om kjente stemmer som leser bibelvers og om Radiolotteriet 2017. Se etter […]

Publisert av Harald Helland i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for NY UTGAVE AV RADIONYTT

Dugnadsinnsats med pakking av Radionytt

Et rykende ferskt RADIONYTT er på vei til 900 postkasser på Haugalandet, takket være kjempegod dugnadsinnsats fra Berit, Kåre og Ida. Les om kjente stemmer som leser bibelvers og om Radiolotteriet 2017. Se etter i postkassen de neste dagene!

 

Les utgaven på nett her: Radionytt oktober 2017

 

(Kontakt oss om du ønsker å komme på adresselista vår)