• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

FEIRING AV REFORMASJONEN I RADIOEN

I dag 31.oktober er det 500 år siden Martin Luther spikret opp sine teser på kirkedøra i Wittenberg, i Tyskland. I den forbindelse sender vi FØRSTE episode av vår nye serie om […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for FEIRING AV REFORMASJONEN I RADIOEN

I dag 31.oktober er det 500 år siden Martin Luther spikret opp sine teser på kirkedøra i Wittenberg, i Tyskland. I den forbindelse sender vi FØRSTE episode av vår nye serie om Martin Luther. I kveld er det også direktesendt radiolotteri igjen, og da får du mulighet både til å høre mer om Luther og intervju med  mange hygelige gjester fra menigheter rundt om på Haugalandet, i studio-fra kl.19.30

En ny episode om Luther vil du altså få fremover i Kveldsmiks (start kl.19.30) mandag til fredag. Her får du muligheten til å lære mer om reformatoren Martin Luther, om hans oppvekst og hvordan han har vært med å påvirket levemåten til millioner av mennesker.

Det er prest i Falnes menighet, i Karmøy, Jon Sverre Servan som skal dele av sin kunnskap og tar deg med noen hundre år tilbake i tid. Dette blir altså et dypdykk i Luthers spennende liv, og en lærerik serie å følge med på!

Fm 105,6 mandager til fredager fremover i Kveldsmiks. Du kan også høre via nettsiden vår her. Episodene vil gå i reprise på dagen på vår prøvesending på DAB:)

Du kan høre intervju med Jon Sverre Servan HER