• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Stigen og porten

For omlag hundre år siden var det på moten å lage malerier og plakater med et forkynnende innhold. Jeg så en gang et slikt bilde av en liten mann med en forholdsvis […]

Publisert av Nettredaktør i kategorien Andakt | Kommentarer er skrudd av for Stigen og porten

For omlag hundre år siden var det på moten å lage malerier og plakater med et forkynnende innhold. Jeg så en gang et slikt bilde av en liten mann med en forholdsvis kort stige foran en høy mur. På muren sto teksten «Himmelriket». Med den korte stigen hadde han ingen sjanser til å komme inn. Men like til høyre sto et skilt som sa: «Inngang gjennom omvendelsens åpne dør.» Der var det sannelig en åpen port, mannen trengte ingen stige.

Omvendelsen åpne dør – hva betyr det? Omvendelse er det samme som å forandre sinn. Når vi slutter å kjempe mot Gud og i stedet vender oss til ham, har vi vendt om. Da sier Gud: «Jeg vet om dine gjerninger: Se, jeg har satt foran deg en åpnet dør, og ingen kan lukke den igjen. For du har liten styrke, og har holdt fast på mitt ord og ikke fornektet mitt navn.» (Johannes åpenbaring 3,8)

KPK