• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

-Vi har ikke lov å banne på scenen

Dette forteller formann i Tuastad Bygdalag, Tor Inge Myklebust​. Han er med å spiller rollen som en gammel pasient på «Spanne eldrehjem» i årets Tuastadrevy. For Myklebust betyr det noe at banning […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for -Vi har ikke lov å banne på scenen

Dette forteller formann i Tuastad Bygdalag, Tor Inge Myklebust​. Han er med å spiller rollen som en gammel pasient på «Spanne eldrehjem» i årets Tuastadrevy. For Myklebust betyr det noe at banning ikke er tilatt på scenen, og mener det finnes nok av andre måter å utrykke seg på. Myklebust er spesielt stolt over revyen som bygdalaget på Fastlands-Karmøy har holdt gående i hele 25 år.

UNIKT

Regissør Kenneth Halleland tror ikke at det finnes mange andre bygdalag som har like lang fartstid med revy som dem, og mener at dette er unikt. Han har regissert revyen siden 2008, da han tok over etter sin far, Aage Halleland, som startet det hele i 1992.

KOMMER HELT FRA SVEIO

Musikk, sang og teater fra scenen på bygdahuset har gitt latter til mange utenfor Tuastads grenser  i 25 år skal vi tro revy-veteranen.

-Her kommer det folk fra både Sveio, Tysvær og Stavanger forteller Halleland. Siden oppstart i 1992 har han vært med å både spilt skuespill, laget musikk og skrevet manus, og sier at det er engasjementet fra folk som er pådriveren.

-Det er alltid fulle forestillinger, og det er kø for å bli med i komiteèn, forteller Halleland fornøyd.

 

Vi var til stede på den tredje av i alt fire forestillinger i år, på Tuastad bygdahus 4.november.

Du kan få høre blandt annet  intervju med flere av skuespillerene denne kvelden HER

 

Foto: Tommy Neverdal