• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Gir ut sin første julesang

Artist Eva Vea, fra Vea, kom 20.oktober ut med singelen «Bak min fasade». Sangen høstet gode kritikker, men nå er det en sang fra hennes favorittårstid som står for tur. 24.november er […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Gir ut sin første julesang

Artist Eva Vea, fra Vea, kom 20.oktober ut med singelen «Bak min fasade». Sangen høstet gode kritikker, men nå er det en sang fra hennes favorittårstid som står for tur. 24.november er slippdato for hennes egen versjon av den klassiske julesangen «Stille natt».

-Jeg tror det må være den mest nedstrippa versjonen som er laget, sier Vea som fremfører sangen med bare sin stemme og kassagitar.

Hører på julemusikk i juli

Vea er veldig glad i julen.

-Jeg begynner å høre på julemusikk allerede fra juli av.

Ofte begynner hun planlegging av julekonsertene allerede om sommeren og høsten. Vea har jobbet med «Stille natt» i rundt et år. «Stille natt» er en versjon av «Glade jul» som Vea alltid har likt godt, men hun synes at språket i «Stille natt» er ekstra tydelig og enkelt.

Lys i mørket

For Vea betyr jul lys i mørket. Hun tenker også at jul er ambivalent og ønsker å være med å skape lys i mørket for de som ikke har det så lett i julen.

Vea opptrer på «Jul på Vea 24.november».  Hør henne i kveldsmiks tirsdag 21.november kl.19.30 på FM 105,6

Eller klikk på linken HER

 

Foto: Kristin Wallem Dahl