• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

MISTET SØNN I SNØSKRED

Ekteparet Geir og Reidun Medhaug fra Ådland på Karmøy fikk livet snudd opp ned påsken 2010. Sønnen Endre og konen Birgitte var på skitur i Tromsø da de ble tatt av et […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for MISTET SØNN I SNØSKRED

Ekteparet Geir og Reidun Medhaug fra Ådland på Karmøy fikk livet snudd opp ned påsken 2010. Sønnen Endre og konen Birgitte var på skitur i Tromsø da de ble tatt av et snøskred. Endre døde på stedet, mens svigerdatteren deres døde på sykehuset noen dager etterpå.

Det skulle senere vise seg at tragedien førte til tjeneste og hjelp til mange i India og Pakistan. Ekteparet ønsket nemlig ikke å bli liggende i sorgen.

Før Endre døde hadde han vært i kontakt med to menn fra India og Pakistan. Denne kontakten tok foreldrene hans opp igjen og dette førte til et misjons og utviklingsarbeid: » Birgitte & Endre`s Developement program. Dette programmet har hjulpet flere hundre barn, unge og voksne.

Astrid Rossebø fra Vormedal ble kjent med Reidun for to år siden og ble fasinert av arbeidet som ekteparet fra Karmøy drev.

 

Her hører du podcast fra hele programmet hvor Anne-Jorunn intervjuer disse tre, som ble sendt 19.november.

Vil du vite med om arbeidet? Sjekk ut hjemmesiden: http://birgitte-endre.no