• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Åpner dørene til utradisjonell julefeiring

I år blir det ikke en rolig julekveld med bare familien samlet, forann juletreet i stuen, for pappa Glenn og datteren Celine Wiik (11). Sammen med flere av medlemene i frimenigheten Troens […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Åpner dørene til utradisjonell julefeiring

I år blir det ikke en rolig julekveld med bare familien samlet, forann juletreet i stuen, for pappa Glenn og datteren Celine Wiik (11). Sammen med flere av medlemene i frimenigheten Troens Ord, som har overtatt lokalene til Haugesundaren Kulturscene (Den gamle misjonskirken i Haugesund) åpner de dørene på selveste julaften.

-Det blir innslag, musikkfremførelse, ribbe, pinnekjøtt, pakker og god stemning lover forkynner i Troens Ord, Glenn Wiik.

De har erfaring med at flere sitter igjen alene på julaften av ulike grunner, gjerne fordi de ikke har familie her. Her kan folk som har behov for det kunne komme. Det er gratis, men man må melde seg på innen fredag 22.desember forteller Wiik.

Celine som skal delta på julefeiringen i kirken sammen med foreldrene og sin lillebror tror det blir litt rart, men mest kjekt å feire sammen med mange andre kjente og ukjente.

-Vist jeg ikke hadde fått julesokken min da hadde jeg blitt sint, men den får jeg før vi går, smiler Celine.

På spørsmål om det var vanskelig å få med datteren på en slik ordning i år svarer pappa Glenn at de skal ha en ekstra dag hjemme i familien med gaver rundt treet.

-Så det blir en ekstra bonusjulefeiring for familien i år, smiler han.

Du kan høre hele intervjuet med Glenn og Celine HER