• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Dette er mitt liv

En ny programserie startet hos oss på Kristen Nærradio Haugaland forrige mandag; «Dette er mitt liv». Hver mandag fremover vil du altså få høre evangelist Jørgen Reinertsen møte ulike type mennesker med […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Dette er mitt liv

En ny programserie startet hos oss på Kristen Nærradio Haugaland forrige mandag; «Dette er mitt liv». Hver mandag fremover vil du altså få høre evangelist Jørgen Reinertsen møte ulike type mennesker med hver sin spennende historie.

Reinertsen kommer fra Vennesla i Aust-Agder og startet opp med denne program-serien for et år siden i samarbeid med den tverrkirkelige organisasjonen Nitti-10.

Reinertsen har siste året intervjuet flest fra sørlandet hvor han holder til som evangelist i Filadlefia Vennelsa. Nå er planen på sikt å ta med seg opptakeren rundt om i Norges land når han er ute å reiser som evangelist. Hør spennenede og ærlige historier hver mandag kveld kl.21 på Kristen Nærradio Haugaland:)