• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Sommergospel har formet musikkmiljøet på Haugalandet

«Dagens Bibelord» på KNH i mars blir lest inn av Geir Sofus Sommerfeldt fra Skudneshavn. Sommerfeldt har vært sjef og ansvarlig for Sommergospel i Skudneshavn siden det startet i 1989. I sommer […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Sommergospel har formet musikkmiljøet på Haugalandet

«Dagens Bibelord» på KNH i mars blir lest inn av Geir Sofus Sommerfeldt fra Skudneshavn. Sommerfeldt har vært sjef og ansvarlig for Sommergospel i Skudneshavn siden det startet i 1989. I sommer er det 30. gang det blir arrangert, og markeringen av dette er noe han ser frem til.

I tillegg til å være sommergospel-general har han drevet Sommerfeldt bilsenter i over 35 år. Sommerfeldt er også aktiv i pinsemenigheten Salem i Skudenshavn.

Bibelen er en viktig bok

Når telefonen fra Kristen Nærradio Haugaland kom med spørsmål om innlesing av bibelord var reaksjonen umiddelbart positiv:

-Yes, dette har jeg lyst til

Han forteller at Bibelen for han er en viktig bok, og at han lyst å være med å spre ordet på radio. Sommerfeldt sier at han har som mål å prøve å lese litt i Bibelen hver dag, selv om det ikke alltid går som planlagt. Favoritt bibelverset er «den lille Bibel», Johannes 3:16

For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, forat hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv

Børud familien kaster glans over 30-års jubileet

Sommerfeldt er gift med Mona og har tre barn. Sommerbyen Skudneshavn har alltid vært hans bosted, og  2.juni fylles parken i hjembyen med musikkglade sjeler.

Feiringen blir markert blandt annet med flere gode lokale artister, og et 3 timer langt show fra Børud-familien, og direktesending på Tv-Haugaland.

Har vært med å forme musikk-miljøet

-Jeg tror at sommergospel har vært med å gjort at musikkmiljøet på Haugalandet er så bra som det er i dag.

Sommerfeldt trekker frem alle barnekorene de oppigjennom årene har hatt i forbindelse med Sommergospel, hvor artister som Lisa Børud og Jarle Waldemar har vært med å engasjert.

Sommerfeldt er fornøyd med årets opplegg og artister og venter spent frem mot jubileet. Han understreker at det er viktig å få ut evangeliet gjennom sang.

I mellomtiden kan du altså få høre han få ut ordet hver kveld på radioen i mars, hvor han leser «Dagens Bibelord». (I Kveldsmiks som starter kl.19.30).

På linkene under kan du klikke deg inn hvis du vil høre de to siste intervjuene vi har gjort med Geir:

Geir om Dagens Bibelvers

Geir om Sommergospel