• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Svarte på spørsmål om kristen tro

Helgen 11-13.mai samlet Karmøy frikirke, Torvastad menighet og Avaldsnes menighet ungdommer til arrangementet «Grill en kristen». Pastor Rune Tobiassen, fra frikriken Østsida i Kristiansand, var den som ble «grillet» med spørsmål rundt […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Svarte på spørsmål om kristen tro

Helgen 11-13.mai samlet Karmøy frikirke, Torvastad menighet og Avaldsnes menighet ungdommer til arrangementet «Grill en kristen». Pastor Rune Tobiassen, fra frikriken Østsida i Kristiansand, var den som ble «grillet» med spørsmål rundt kristen tro fra Karmøy-ungdommene.

Hør mer HER

 

På bildet fra v. ser : Daniel Thorland, John-Ola Utvik, Thea Elise espeset og Maren Monsen.