• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Dronnig Sonja på Karmøy besøk

Torsdag 21.juni gjestet Hennes Majestet Dronningen, Karmøy. Dronning Sonja kom sjøvegen med Kongeskipet «Norge». Programmet hennes var å oppleve historiske Skudeneshavn, Nordvegen Historiesenter, kongsgardruinen og Vikinggarden. Dronningen fikk oppleve Karmøy i sol, […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Dronnig Sonja på Karmøy besøk

Torsdag 21.juni gjestet Hennes Majestet Dronningen, Karmøy. Dronning Sonja kom sjøvegen med Kongeskipet «Norge».

Programmet hennes var å oppleve historiske Skudeneshavn, Nordvegen Historiesenter, kongsgardruinen og Vikinggarden. Dronningen fikk oppleve Karmøy i sol, og entuastiske karmøybuer hadde møt opp med flagg langs ruten hennes.

Besøkte Avaldsnes kirke

Mot slutten av besøket måtte hun derimot ta sydvesten sin i bruk da ekte vestlandsvær kom sigende med regn og vindkast. Vi møtte Sonja ved steinkirken fra middelalderen, Avaldsnes kirke. Før denne kirken skal det ifølge sagaen ha vært en trekirke bygget av Olav Tryggvason der.

Utenfor kirken fortalte seniorrådgiver i Karmøy kommunse,  Geir S. Toskedal dronningen om planene for Avaldsnesområdet.

 

Vil du høre et lydklipp fra dette så klikk på lenken under:

Dronning Sonja på Avaldsnes