• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Fungerende biskop på plass under Filmfestivalen

Under åpningsfilmen til Filmfestivalen var kostituert biskop Anne Lise Ådnøy på plass da filmen «Skjelvet», med Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollen, åpnet den Norske Filmfestivalen søndag 19.august. På linken […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Fungerende biskop på plass under Filmfestivalen

Under åpningsfilmen til Filmfestivalen var kostituert biskop Anne Lise Ådnøy på plass da filmen «Skjelvet», med Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollen, åpnet den Norske Filmfestivalen søndag 19.august.

På linken under kan du høre intervju med fungerende biskop Anne Lise Ådnøy, skuespiller Kristoffer Joner, skuespiller Edith Haagenrud-Sande (14), kulturmisister Trine Skei Grande og team- og produsksjonleder i Damaris Norge, Margunn Serigstad Dahle.

Sistnevnte var invitert til festivalen av Filmnettverket for å holde seminar om blandt annet viktigheten av film i kirke og trosopplæring.

Premiere Skjelvet, åpning Filmfestivalen