• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Et annet perspektiv

Vi trenger alle å sove. God søvn gir nødvendig styrke og livslyst. Og det kan vi trenge noen hver i møtet med hverdagens mange problemer og i flommen av negative og deprimerende […]

Publisert av Nettredaktør i kategorien Andakt | Kommentarer er skrudd av for Et annet perspektiv

Vi trenger alle å sove. God søvn gir nødvendig styrke og livslyst. Og det kan vi trenge noen hver i møtet med hverdagens mange problemer og i flommen av negative og deprimerende nyheter i alle former for medier. Men vi kan ikke sove oss vekk fra den hverdagen vi lever i. Det er å være totalt ansvarsløs. Vi er alle født inn i en sammenheng der vi må ta vår del av ansvaret. Landstads «vekkelsessalme» som begynner med ordene «Våkn opp. du som sover», har et fjerde vers med en oppløftende appell: «Lukk opp dine øyne og løft dem mot himlen, se, dagen er her! Å, gled deg som barnet, og bland deg i vrimlen, for Herren er nær! Hvor syndene tynger, i dagningen synger på fuglenes vis de ventende sjeler Guds pris!» Løfter vi øynene mot himmelen, får vi se våre liv og våre omgivelser i et annet perspektiv!

KPK