• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

ORKET IKKE HØRE PÅ LOVSANG

Den sprudlende evangelisten og misjonæren Turid Dahl​, begynte misjons-karrieren sin tidlig. Dukkene hennes var de første hun holdt møte for. Publikumet skulle senere vise seg å utvides. Mye. Den opprinnelig veabuen fikk […]

Merker: , , ,
Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for ORKET IKKE HØRE PÅ LOVSANG

Den sprudlende evangelisten og misjonæren Turid Dahl​, begynte misjons-karrieren sin tidlig. Dukkene hennes var de første hun holdt møte for. Publikumet skulle senere vise seg å utvides. Mye.

Den opprinnelig veabuen fikk tidlig et kall, og hun har reist rundt på skoler og bedehus i hele Norges land. Etterhvert mistet hun hjertet sitt hos barna i Brasil, hvor hun ble misjonær i 16 år. Nå er hun tilbake i Rogaland, og bosatt i Vats i Vindafjord kommune.

Denne uken besøkte hun KNH og  fortalte blandt annet om at livet hennes ikke alltid vært like lett. Som singel og aktiv evangelist, med flere venner som  stiftet familie, kjente hun på press om å finne seg en mann fra folk rundt. Dette var bare en av grunnene til at det plutselig sa «stopp» under en møteuke hun skulle holde på Sunnmøre.

Det ble deretter to år med mørke i livet til Dahl, som verken orket å høre lovsang eller å åpne Bibelen.

I dag er hun lykkelig gift, og elsker Jesus mer en alt. Hvordan hun havnet i, og  kom seg opp fra «kjelleren», kan du høre om ved å klikke inn på linken under:

Turid Dahl september 2018