• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

SENDEPLAN HØST

Noen endringer i sendeplanen er det i høst. For de som ikke har fått det med seg så sender vi altså nå på DAB på P7 (Kristen Riksradio) kl.13-14 og 19-21 hver […]

Publisert av Katrine Eide i kategorien Nyheter | Kommentarer er skrudd av for SENDEPLAN HØST

Noen endringer i sendeplanen er det i høst. For de som ikke har fått det med seg så sender vi altså nå på DAB på P7 (Kristen Riksradio) kl.13-14 og 19-21 hver dag🙂 Vi har altså en større dekningsflate enn tidligere og programmene vil fortsatt være et lokalt preg på , men i større «nasjonal interesse» i tema enn før.

På Haugalandet finner du DAB-kanalen også på vår gamle prøvesending på DAB (Radio Haugalands) : K-radio. FM-båndet vårt  ble altså avsluttet 17.september i år.

Har du ikke DAB så hør på oss via internett-radio eller via nettsiden vår her (www.radioen.net). Overalt kan du også lytte til oss 24 timer i døgnet på nettradio gjennom appen «Tune In Radio»

Av nye serier og program som kommer i høst kan vi nevne «Strikketimen på KNH» tirsdager kl 20.00 med Ann-Jorunn. Nye spennende gjester i hvert program, hvor praten og strikkepinnen går:) Bli gjerne med i facebook gruppen vår «Strikketimen på KNH».

«KNH Mix» som sendes hver dag fra kl.13 til 14 består av Irene vestvik sin andaktserie «Dyp kaller på dyp, du er elsket», dagens bibelord, god musikk,aktuelle innslag og/eller tidløse serier. Her kommer etterhver en ny samlivsserie med Synnøve Vea Fredly og serien «I bokhylla» hvor gjester finner skatter fra bokhylla.

 

Om du ikke allerede følger oss på facebook så søk opp «Kristen Nærradio Haugaland» eller på Instagram: knhaugaland

Klikk innpå sendeplanen på lenken under. (Du finner også programoversikt daglig på nettsiden i boksen til høgre i vinduet her).

Sendeplan Høsten 2018