• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Gud er trofast

Det er mange steder i Guds ord som forteller om denne erfaringen som så mange av oss opplever i hverdagen.” Gud er trofast, han som har kalt dere til samfunn med sin […]

Publisert av Nettredaktør i kategorien Andakt | Kommentarer er skrudd av for Gud er trofast

Det er mange steder i Guds ord som forteller om denne erfaringen som så mange av oss opplever i hverdagen.” Gud er trofast, han som har kalt dere til samfunn med sin Sønn, Jesus Kristus, vår Herre.” 1. Korinter 1,9. ”Han som kaller dere, er trofast; han skal gjøre det.” 1. Tessaloniker 5,24.

At Gud er trofast betyr at han står ved sine løfter om barnekår og barnerett ved nåden i Jesus Kristus. Om vi glemmer, så glemmer ikke Han. Om vi svikter og feiler, så svikter ikke Gud.

Han er til å stole på. Han blir heller aldri trett av å søke etter oss, og kalle på oss. Faderhuset står alltid åpent. Han avskriver ingen, selv ikke den som roter seg langt bort. Gud har heller ingen svarteliste. Vi er alle like verdifulle for Ham. Ja, vi er dyrebare i hans øyne. Guds trofasthet er grenseløs.
Gud er nådig, barmhjertig og rik på miskunnhet!

KPK