• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Bekymringstreet

En snekker var ferdig med første dag på en ny jobb. Mye hadde gått galt. Et flatt dekk hadde kostet ham en times ekstra arbeid. Den elektriske saga hadde streiket. Uforutsette skader […]

Publisert av Nettredaktør i kategorien Andakt | Kommentarer er skrudd av for Bekymringstreet

En snekker var ferdig med første dag på en ny jobb. Mye hadde gått galt. Et flatt dekk hadde kostet ham en times ekstra arbeid. Den elektriske saga hadde streiket. Uforutsette skader i huset ville nok gjøre jobben til et tapsprosjekt.

Da han kom hjem, passerte han det gamle tuntreet, som han klappet mildt med begge hendene. Så ble han som en ny mann mens han omfavnet kone og to kjekke barn. Han forklarte: «Dette er bekymringstreet mitt. Jeg har alltid et eller annet trøblete på jobben. Men det legger jeg fra meg her på det trofaste treet. Neste morgen er bekymringene færre og mindre når jeg passerer det igjen.»

Slik kan en kristen også tenke. Men vi har mer enn et tuntre å gå til. Vi har en god Gud og Far i himmelen, om hvem det er sagt: «Kast all deres bekymring på ham, for han har omsorg for dere.» (1. Peter 5,7).

KPK