• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Om å være tro i smått

Noen mennesker oppnår å få tildelt Kongens fortjenstmedalje for livsinnsatsen. Det er ingen grunn til å tvile på at utmerkelsen er vel fortjent. Men mellom oss er det mange personer som aldri […]

Publisert av Nettredaktør i kategorien Andakt | Kommentarer er skrudd av for Om å være tro i smått

Noen mennesker oppnår å få tildelt Kongens fortjenstmedalje for livsinnsatsen. Det er ingen grunn til å tvile på at utmerkelsen er vel fortjent.

Men mellom oss er det mange personer som aldri får noen påskjønnelse for det de har vært og utført gjennom et langt liv. Vi skulle alle ha vært flinkere til å takke og oppmuntre dem som i stillhet og ofte i stor ydmykhet har arbeidet trofast mellom oss.

Jesus sa at den som er «tro i smått, også er tro i stort». Det uttalte han da han delte tanker om den gode forvalteren. Tjenester som er preget av trofasthet og redelighet utgjør solide byggesteiner i samfunnet. Det gjelder generelt, men også inn i kirke- og menighetssammenheng. Noen oppgaver synes små og ubetydelige i menneskers øyne, men for Gud er alle tjenester like store og viktige.

Å være tro i smått, handler til sist om å leve som ærlige mennesker.

KPK