• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Verdier i himmelen

Vi må investere verdier i himmelen, sier Jesus i Matteus 6. Det dreier seg blant annet om omsorg og kjærlighet overfor vår neste. Alle har vi en sjel og er skapt av […]

Publisert av Nettredaktør i kategorien Andakt | Kommentarer er skrudd av for Verdier i himmelen

Vi må investere verdier i himmelen, sier Jesus i Matteus 6. Det dreier seg blant annet om omsorg og kjærlighet overfor vår neste. Alle har vi en sjel og er skapt av Gud til fellesskap med ham. Derfor er vi kalt til å tjene misjonens Herre. Det vi på den måten samler av skatter i himmelen gir rikelig rente. Vi skal få gi av Guds kjærlighet. Vi skal elske Herren vår Gud «av hele ditt hjerte». Det kan bli en prøve på hvor vårt hjerte egentlig er. Om vi er villige til å være noe for noen som trenger vår omsorg og hjelp. Forholdet til Gud er uløselig knyttet til forholdet til vår neste. Jesus advarer mot å binde seg til ting som gjør hjertet delt. Jesus taler også om øyet som legemets lys og lyskilden for hele kroppen. Øret er viktig for å høre Ordet, hjertet er sentrum for alt liv og øynene styrer retningen for livet.

KPK