• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

De foldede hender

Trygve Bjerkrheims bønnesang, «Det er makt i de foldede hender» betyr mye for mange. Den svenske sangeren Lage Wedin gjorde den kjent for de fleste da den fra begynnelsen av 1960-tallet ble […]

Publisert av Nettredaktør i kategorien Andakt | Kommentarer er skrudd av for De foldede hender

Trygve Bjerkrheims bønnesang, «Det er makt i de foldede hender» betyr mye for mange. Den svenske sangeren Lage Wedin gjorde den kjent for de fleste da den fra begynnelsen av 1960-tallet ble spilt i Ønskekonserten. Den stod høyt på ønskelisten hos mange, og den gikk igjen uke etter uke i flere år.

Selv hadde jeg gleden av, som andaktsholder og møteleder, å reise sammen med Lage Wedin på noen sangturneer. Og over alt i landet var det fullsatte kirker, bedehus og forsamlinger, ofte to ganger på samme dag. Denne sangen var selvfølgelig alltid på repertoaret. Den minner om løftene Gud har knyttet til det å be, og hvor viktig det derfor er å leve i bønn. Sangen bringer alltid mye velsignelse med seg.

«Det er makt i de foldede hender, i seg selv er de svake og små. Men mot allmaktens Gud du dem vender: Han har lovet at svar skal du få.»

KPK