• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Gave på 25.000,- til Kristen nærradio

En gavesjekk på 25.000,- ble overrakt redaktør Odd Erik Eriksson fra bedehuset Betel i Vedavågen.

Merker: , ,
Publisert av Nettredaktør i kategorien Lokalt, Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Gave på 25.000,- til Kristen nærradio

KNH mottok nylig en gave på kr. 25.000,- fra Betel bedehus i Nedavågen. Understående tekst er hentet fra deres nettside:

Kristen Nærradio driver et omfattende arbeider på Haugalandet og i Sunnhordland. Dette er et unikt arbeid som når ut til tusenvis av mennesker hver uke. Nærradioen er et fellesprosjekt på tvers av organisasjoner og menigheter. Dette ønsker vi i bedehuset å være en del av. Styret vedtok derfor å gi en større gave til radioarbeidet

En gavesjekk på 25.000,- ble overrakt redaktør Odd Erik Eriksson på Storsamlingen 26.mai. På dette møtet fikk vi høre flotte historier om hvordan radioarebidet når ut til både unge og gamle mennesker som vi sjelden ser i andre kristne sammenhenger. Dette ble en bekrefter på viktigheten av radioarbeidet, og vi er glade for at vi får være med å støtte dette arbeidet, også på en økonomiske måte.

Eriksson uttrykte stor takknemlig for gaven og oppfordrer oss alle til å be for radioarbeidet.