• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Det «spirer» i radioen!

En hilsen fra styreleder, Merete Håstø Albertsen

Merker: ,
Publisert av Nettredaktør i kategorien Kristenliv, Lokalt, Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Det «spirer» i radioen!

Det er ett stort privilegium for oss i dette distriktet å ha en kristen nærradio med 31 timer sendetid hver eneste uke! Hvilken fantastisk mulighet til å nå ut til befolkningen med gode, oppbyggelige program til små og store. Denne åpne døren som er gitt oss er det vår oppgave å fylle med radiosending med godt innhold.

Mange har lagt ned mye arbeid siden starten og frem til nå. Særlig har Odd-Erik Eriksson hatt en betydelig rolle disse første to og ett halvt år med sending og i perioden før vi kom på lufta. Han avsluttet imidlertid sitt arbeid i radioen denne sommeren. Odd-Erik har gitt ifra seg sin stafettpinne på en god måte og det står stor respekt av all den innsatsen han har gjort. Nå er det vi som må finne engasjerte mennesker og få de på plass i det de skal gjøre, slik at vi får en solid radiodrift fremover. Vi har ett styre som er villig til å brette opp armene og står samlet for at radioen skal lykkes! Det er nye ansettelser på gang og flere nye programverter som skal lage sine egne programmer.

Som nyvalgt styreleder i radioen arbeider jeg med dette målet for øyet; at radioen skal være alle kristnes radiokanal hvor det kristne budskapet spres med folkelige programmer med høy kvalitet, rettet mot kristne og ikke kristne mennesker i alle aldre! Dette er vår visjon og det som skal gi oss retning i arbeidet fremover. Vi går spennende tider i møte hvor mye nytt skal skje i radioen.

Vi takker Gud for alle trofaste partnere som månedlig betaler inn sitt beløp. Det er dere som bærer vår kristne nærradio! Deres gaver og deres bønner er svært verdifulle for oss. Tusen takk for at dere har tro på radio-arbeidet og gir oss denne håndsrekningen! Samtidig vil jeg også innrømme at vi trenger en fordobling av givere slik at ikke økonomien hindrer oss. Kanskje du kjenner noen som du kan utfordre til å bli med oss og betale en hundrelapp i måneden?

Men midt i alle utfordringer som vi står i, får vi hvile i at Herren er trofast og at han sørger for alt vi trenger til alt det gode vi er satt til å gjøre!