• Annonse
  • Annonse
De frie evangeliske forsamlinger Søndagsskolen Normisjon Pinsemenigheten Tabernaklet NLM Haugesund Nordre Misjonsmenighet

Støtte arbeidet

Vil du bli støttepartner for Kristen Nærradio Haugaland?

Følg denne linken og bli fast giver: linken.

Du kan også gi 250 kroner som ett engangsbeløp ved å sende en sms med teksten knh til 2468.

Kristen Nærradio Haugaland har, siden starten av egne sendinger i februar 2011, vært helt avhengig av private givere, i tillegg til firmaer som kjøper reklame hos oss. Hver kveld fra kl 19-23 blir det kristne budskapet sendt utover FM 105,6 til nesten 150 000 innbyggere. Vi vil gi evangeliet i ord og toner ut til distriktet vårt og nå forbereder vi oss til 24 timers sending på DAB!

Dette krever ett sterkt økonomisk løft og vi henvender oss til våre lyttere og alle som ser verdien av en kristen nærradio med lokalt preg.

Derfor inviterer vi deg til å være med og bli støttepartner i Kristen Nærradio Haugaland!

Vi ber deg om å gå inn som fast giver med AvtaleGiro, dette fordi det er den mest effektive måten for oss i radioen i forhold til forutsigbarhet og administrativt arbeid. Vi vil lage radio hvor det kristne budskapet skal være tilgjengelig hele døgnet med folkelige og forkynnende programmer,  tilpasset alle generasjoner. Vi håper vi er mange nok som vil være med å løfte radioarbeidet til neste nivå!

Du kan også sette inn ett gavebeløp til Kristen Nærradio Haugaland.

Konto: 3361.16.58791

Velkommen som ny støttepartner!